Onze timmermannen

 

Zoek je een timmerman? Klantdirect beschikt  over vakmannen  die voor je  klaar staan om voor je aan de weg te timmeren. Bovendien is timmerman-werk vakmanschap. Als je zelf aan de slag gaat, kan je al snel de plank misslaan. Met onze vakmensen sla je de spijker op de kop.  Een timmermansbedrijf is verder een specialist voor vele uiteenlopende klussen. Bij een timmerman -ook wel eens een schrijnwerker genoemd- speelt ervaring en kennis een belangrijke rol, juist omdat de werkzaamheden zo uiteenlopen. Op deze pagina vind je informatie waarom Timmermannen via Klantdirect inhuren uw voordelen bie

Onze timmermannen specialiseren zich in bepaalde klussen. De allround timmermannen  die zijn aangesloten bij Klantdirect .Staat de klus die jij wil laten klaren niet bij in het overzicht? Geen probleem. Geef via ons platform aan , welke werkzaamheden er bij uw uitgevoerd moet worden, Een erkende Timmerman neemt binnen 24 uur contact met u op, en zal vrijblijvend een afspraak met u inplannen om uw wensen te bespreken. Klantdirect  heeft landelijke dekking, waardoor er altijd een vakman in de buurt is die jouw klus snel kan realiseren, van een deur afhangen tot een complete aanbouw voorzien .

Welke klussen kun je uit laten voeren?

Je kunt het zo gek niet bedenken, onze timmermannen realiseren het . Of je nou een inloopkast wil, meubels op maat, een traprenovatie, laminaat leggen of een koof wil maken voor een keukenapparaat; een boeiboord voor rondom uw dakgoten, nieuwe wangen ( zijkanten )  voor uw dakkapel , Onze  timmerman kan het allemaal. In de onderstaande alinea’s lichten we de meest voorkomende klussen uit:

Een deur afhangen

Op het eerste gezicht misschien niet de moeilijkste klus, maar wel een zeer secuur klusje. Het afhangen en bepalen van de draai- en hangnaden is een zeer precieze klus. Soms moet je zelfs rekening houden met de luchtvochtigheid, bijvoorbeeld wanneer je kiest om een massieve deur af te hangen. Als je geen geboren doe-het-zelver bent, is een opdeur afhangen  echt een klus om aan een expert over te laten. Een timmerman van Klantdirect kan je hier gemakkelijk mee helpen.

Hang- en sluitwerk plaatsen

Heb je een reparatieklus of wil je het hang en sluitwerk vervangen? Ook daar draaien onze timmermannen hun hamers niet voor om. Of misschien heb je net een nieuwe deur in huis geplaatst. Bij het plaatsen van een nieuwe deur, betekent ook dat je de constructie van je muur gaat aanpassen. Een klus die je graag aan een timmerman van ons overlaat. Denk ook aan het SKG politiekeurmerk bij het plaatsen van nieuw hang- en sluitwerk in of aan uw woning

De behandeling van houtrot

Wilde je zelf aan de slag maar loop je tegen problemen in kozijnen of andere onderdelen in de woning? Houtrot is een veelvoorkomend probleem en steekt vaak ongemerkt de kop op. Je kunt houtrot herkennen aan:

  • Een bruine of zwarte verkleuring op onbehandeld hout
  • Barsten in de verflaag
  • Blaasjes in de verflaag
  • Deuken in het hout
  • Delen van het hout die loslaten

Als je houtrot spot, ben je vaak al te laat om de schade te beperken. Slecht onderhoud of belabberd schilderwerk is vaak de oorzaak van houtrot. Behalve goed schilderwerk laten verrichten door een schilder, is ook goed afkittendoor een loodgieter – zie klantdirect  loodgieters belangrijk om houtrot te voorkomen. Het voorkomen en behandelen van houtrot zijn tevens werkzaamheden waar onze timmermannen wel raad mee

Een dakraam plaatsen

Heb je een donkere zolder die wel wat licht kan gebruiken? Een dakraam plaatsen vergt vakwerk , alleen al het feit, het moet beslist veilig gebeuren waar secuur en ervaring een hoofdrol spelen. . Deze klus kan je overlaten aan onze timmermannen. Zij monteren vakkundig jouw dakraam. Onze vakmannen regelen het inmeten van de deur/het kozijn , zaagt een gat voor jouw dakraam, bevestigt het kozijn, plaatst het raam, brengt gootstukken aan en legt de dakpannen terug op zijn plek, onze dakdekkers beschikken tevens over personeel die gespecialiseerd op dit vakgebied.

Een dorpel plaatsen

Een dorpel is de boven en onderkant van een deur-of raamkozijn. De meeste kennen dorpels onder de naam drempels. Bij het plaatsen van een deur of raam blijft er altijd ruimte tussen het raam of de deur en de ruimte waarin deze geplaatst wordt. Als je geen dorpel zou plaatsen, zou je een lelijke kier onder je deur krijgen. Buiten in een deur- of raamkozijn zorgen ze er voor dat er geen water naar binnen kan lopen. Een dorpel zorgt er ook voor dat tocht niet van buiten naar binnen waait. Dat maakt een dorpel toch wel een essentieel onderdeel bij het plaatsen van een deur of kozijn. Onze schreinwerkers helpen je graag bij een dorpel plaatsen.

Een overkapping maken

Wil je een overkapping maken in de tuin? Je kunt de overkapping aan je huis plaatsen, waardoor het een verlengstuk wordt van je huis. Maar een overkapping ook aan je schuur of tuinhuis is ook mogelijk. Een overkapping heeft niet alleen een functionele, maar ook een decoratieve waarde. Je terras krijgt hierdoor een prachtige uitstraling. Daarnaast kun je door een overkapping veel meer uit je tuin halen. Als het weer het niet helemaal toelaat om buiten te zitten (lees; meer regel dan uitzondering is in Nederland), biedt een overkapping de perfecte oplossing.

Een radiatorombouw plaatsen

Er warmpjes bijzitten wil iedereen wanneer het minder goed weer is. Zo’n lelijke radiator is vaak een doorn in het oog bij een mooi ingerichte woning. Die functionele radiator kun je met een radiatorombouw omtoveren tot een mooi onderdeel van jouw interieur. Bijkomend voordeel is dat de radiator dan meteen niet meer te warm aanvoelt. Zo bescherm je je kids en harige huisgenoten tegen ongelukjes. Een radiatorombouw is er in allerlei soorten stijlen en materialen. Een timmerman kan jou helpen aan de perfecte match en kan jouw radiatorombouw snel plaatsen. 

Een schutting plaatsen

Waait jouw schutting om met het eerstvolgende code oranje weeralarm? Dan kan je schutting wel wat versteviging gebruiken, of moet zelfs geheel vervangen worden. Of misschien wil je gewoon meer privacy in de tuin. Ook dan zit je bij onze timmermannen aan het juiste adres. Onze timmermannen staan voor je klaar om voor jou een schutting te plaatsen.

Wat kan een timmerman doen voor jouw interieur?

Ben je op zoek naar een nieuwe inrichting voor je woning of bedrijf? Onze vakmensen zijn niet afhankelijk van vaste afmetingen en maken een kast voor je op maat. Ze kunnen je ook helpen met bijvoorbeeld een trap plaatsen, maar ook televisiemeubels, kleding- en keukenkasten maken.

Timmerman klussen

Verder helpen onze timmermannen je graag met de volgende klussen: een brievenbus plaatsen, een binnenwand plaatsen, een plafond plaatsen, een schuifdeur of schuifpui installeren, een deur inkorten of een stalen deur plaatsen. Zijn er klussen waarover niet gesproken is bijvoorbeeld keuken eiland op maatwerk realiseren .Via onze site WWW.KLANTDIRECT.NL vult u bij omschrijving specifieke werkzaamheden , vervolgens neemt de Timmerman contact met u op, aan de hand van uw agenda & tijdbestek van  onze timmerman  wordt er vrijblijvend een offerte afspraak ingepland om de juiste offerte uit te brengen, in overleg met u zal er direct een opdrachtbevestiging uit voortvloeien en een uitvoerdatum worden ingepland.

Direct contact