Onze loodgieters

 

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter doet klussen zoals: Verstoppingen en lekkages opsporen en verhelpen, storingen fiksen, leidingwerk aanleggen ,het oplossen van  sanibroyeurs ontstoppen , riool ontstoppen, dakgoten repareren, kranen en ander sanitair plaatsen. Ook kan deze (vak)man je helpen met cv-ketel onderhoud, storingen of andere problemen met de centrale verwarming. Ook weten de loodgieters raad met een lekkende wc of een toilet die is verstopt. Tevens wil je bij het aansluiten van je gasfornuis deze man ook van de partij. Gaslekken of brand liggen er op de loer, als je geen ervaring hebt met het aansluiten hiervan.

Wat kost een loodgieter

Ben je benieuwd wat je nou eigenlijk betaalt voor een loodgieter ? Loodgieters die zijn aangesloten bij klantdirect zijn specialisten op hun vakgebied . Wij hebben loodgieters door heel het land. Loodgieters in Amsterdam tot aan Maastricht , van Groningen tot aan  Zeeland, In alle provincies van het land zijn er Loodgieters aangesloten bij ons platform van Klantdirect. Bij ons hanteren de loodgieters een tarief vanaf € 65,-  Natuurlijk is het uurloon van een loodgieter afhankelijk van het soort klus wat verricht moet worden. Zo betaal je logischerwijs bijvoorbeeld minder voor cv-ketel onderhoud dan voor een riool ontstopping. Voor dat de werkzaamheden zullen plaatsvinden moet er altijd een prijs aan u zijn door gegeven, zodat jij nooit voor verassingen komt te staan. Je vindt de klussen inclusief bijbehorende prijzen terug in onderstaand overzicht.

Kostenoverzicht loodgieter per uur

Loodgieterskosten

Tarief

Kosten loodgieter per uur incl. btw

€  65,-

Kosten loodgieter met spoed

€  87,-

servicekosten loodgieter

€  29,95

servicekosten met spoed loodgieter

€  49,95

Gootsteen ontstoppen (Geen spoed)

€  99,-

WC ontstoppen (Geen spoed)

€115,-

 

Loodgieter met spoed

Zoek je een loodgieter met spoed? Je cv-installatie geeft het altijd op, op een moment dat het slecht uitkomt. Geen probleem. Onze loodgieter spoedservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor alle mogelijke spoedklussen, dien een aanvraag in bij klantdirect, net zoals overige werkzaamheden zal de loodgieter binnen 24 uur contact met u opnemen, U kunt ook overwegen als er een cv storing optreed een aanvraag te doen bij onze cv –monteurs daar hebben wij ook afspraken mee gemaakt, dat we de spoed service naar de klant hoog in het vaandel moeten houden. Ons systeem selecteert het soort aanvraag, welk vakgebied, woonplaats van de klant & werkgebied van de loodgieter , daar wordt de loodgieter op geselecteerd , deze zal dan ook contact met u opnemen , wetende dat hij met spoed moet handelen & u wordt niet door vele loodgieters gebeld om bij u de klus te klaren.

Werkbestek van onze loodgieters

 • Gas- waterleiding afdoppen
 • Kokend water kraan installeren
 • Leiding infrezen
 • Lekkage in kruipruimte oplossen
 • Lekkage in meterkast oplossen
 • Lekkende afvoer repareren
 • Quooker installeren
 • Radiator vervangen
 • Radiatorkraan vervangen

Waarom loodgieters van Klantdirect  

Het aanbod van loodgieters is enorm . Hoe kies je dan de juiste? Volgens de consumentenbond moet je oppassen voor malafide loodgietersbedrijven. Je kunt ervoor kiezen om reviews te lezen, maar bij klantdirect  besparen we je graag die moeite. Wij werken alleen met erkende loodgieters Bovendien hanteren we een streng deurbeleid. Onze back office houden we op hoge kwaliteit, door ze te monitoren. Voordat ze in ons team terecht komen gaan ze door een rigoureuze screening . Maar het beoordelingsproces van stopt niet bij ons. Elke klant kan de vakman of -vrouw na de klus beoordelen. Naast het interne beoordelingssysteem, kun je ook beoordelingen over ons terug vinden op Google reviews of Trustpilot. Wanneer een vakman of -vrouw niet aan onze normen voldoet, worden zij verwijderd uit ons systeem. Zo garanderen we jou alleen het beste van het beste. Zonder enige moeite plaatsen onze loodgieters jouw sanitair. Ook loszittende kraan vastzetten voor je, is geen probleem. Ook werken we met een ‘komt goed’ garantie. Deze garantie houdt in, dat wanneer je onverhoopt niet tevreden bent met de uitvoering van de klus, samen op zoek gaan naar een oplossing waarin je dat wel bent. Verder doe je er verstandig aan om te letten op keurmerken. Keurmerken garanderen een bepaald niveau van kwaliteit, kunde en service. Klantdirect  bespaart je graag de speurtocht naar keurmerken. Wij werken alleen met loodgieters die ruime ervaring in de branche hebben. Kwaliteit garanderen tevens garantie geven van de werkzaamheden  We verlangen van onze loodgieters dat ze flexibel, kundig en vriendelijk zijn. Ook vragen we ze om de klant goed op de hoogte te houden om miscommunicatie te voorkomen. Daarnaast moeten de loodgieters verzekerd zijn. 

Tips & Voordelen Loodgieters van Klantdirect

 • Binnen 24 uur een loodgieter, Klantdirect zal door het systeem de juiste loodgieter filteren
 • Een loodgieter zonder spoed is altijd goedkoper dan een spoedklus, dus bedenk of de klus nog even kan wachten.
 • Het vergelijken van offertes. Dit is dankzij Klantdirect  verleden tijd. Wij zitten met onze neus bovenop de prijzen in de markt en hebben daardoor scherpe, duidelijke, vooraf bepaalde tarieven. Dit scheelt je een hoop zoekwerk én je betaalt zo nooit te veel, klantdirect verzekerd u ook als de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden deze ook aanzienlijk snel kunnen worden gerealiseerd , dit zijn afspraken  tussen klantdirect & de loodgieters.
 • Check altijd wie er precies verantwoordelijk is voor de kosten. Als je huurt heb je een dikke kans dat je huisbaas of woningcoöperatie hiervoor verantwoordelijk is.
Direct contact