Onze dakdekkers

 

Heb je problemen met je dak? Onze dakdekkers helpen je graag. Ze kunnen je helpen wanneer je dakgoot schoongemaakt moet worden. Dit is echt typisch zo’n klusje wat bij jou (waarschijnlijk) geen prioriteit heeft. Toch kan de dakgoot die niet regelmatig schoongemaakt wordt, gevolgen hebben voor de gezondheid van je woning. Achterstallig onderhoud van je dakgoot kan leiden tot problemen zoals lekkages en waterschade, doordat je dakgoot bijvoorbeeld verstopt raakt met bladeren. Onze dakdekkers kunnen je tevens helpen met een dak lekkage , maar liever laat je het niet zover komen. Tóch? Onze dakdekkers helpen je verder graag met branden van platte daken, lekkages aan je dakkapel , platte daken voorzien van EPDM, isoleren van hellende daken , maar ook vervangen van dakpannen tot complete reparaties of renovaties van uw pannendak of platte dak(en). Ook voor een regenpijp installeren, monteren van nieuwe boeiboorden kunnen onze dak werkers deze werkzaamheden voor u verzorgen.. Een nieuw of gerenoveerd dak kan de waarde van je woning verhogen om te investeren in een goed dak beslag, is dat je er flink wat centen mee kunt besparen. Verouderde daken zijn vaak slecht geïsoleerd, waardoor er veel warmte uit kan ontsnappen. De investering van een nieuw dak verdient zichzelf al snel terug wanneer je op je energiekosten bespaard.

Zoek je een erkende dakdekker? Klantdirect werkt alleen samen met professionele bedrijven met jarenlange ervaring. Bij ons staat het waarborgen van kwaliteit en professionaliteit op de eerste plaats. Achter de schermen werken wij er hard aan om jou als klant zo snel mogelijk te helpen en te zorgen dat jouw klus op het dak  tot in de puntjes goed wordt uitgevoerd. Hetzelfde verwachten we van onze vakmannen en zo ook voor onze dakdekkers. Dit wordt vanuit ons en de klant goed gemonitord. Vakwerk blijft mensenwerk en er kan altijd toch onverhoopt iets mis gaan.

Zoek je een dakdekker ? U  wilt niet te horen krijgen, u bent over 2 weken aan de beurt Overduidelijk zit je bij ons aan het juiste adres! Zoekt u een dakdekker , Amsterdam ,Maastricht, Groningen ,Utrecht  of misschien wel in Eindhoven? Klantdirect beschikt over vakmannen die afkomstig zijn uit u regio , die ook binnen 24 uur contact met u op doet nemen zodat u beslist niet lang hoeft te wachten om u probleem kenbaar te maken. Ook zijn wij met de  dakdekkers overeengekomen dat er Noodreparaties  naar de consument toe, beslist moet worden gegeven, alleen al het feit dat er onverwachts een nood reparatie zal moeten worden uitgevoerd, dit voor u een vertrouwd gevoel, er zal geen verdere schade worden veroorzaakt aan u pannendak of platte dak , geen vervolgschade aan u woning , denk hierbij aan stucwerk van u slaapkamer of spullen die staan opgeslagen op uw zolder.

Nadat u na aanleiding van de nood reparatie een volledige offerte uitgebracht wilt hebben, kan het bedrijf u een volledige gespecificeerde offerte laten toekomen, in overleg met u  ( zie ook offerte uitbrengen)  zal er na een goedkeuring van u omdat u vakwerk & prijs zeer acceptabel vindt een uitvoerdatum kunnen worden afgesproken.

Direct contact