Onze huishoudsters

KLANTDIRECT  is een platform die huishoudsters koppelen aan huishoudens. De schoonmaakhulpen op het platform zijn particulieren en werken via de regeling Dienstverlening aan Huis. Dankzij Klantdirect is het voor huishoudens heel eenvoudig om de juiste match te vinden, Het is overigens aan u die bepaald of de huishoudster geschikt is voor u huishouden. Klantdirect selecteert de juiste schoonmaakster die aan uw wensen voldoet, die overigens eerst een kennismaking aangaat met u en u wensen bespreekt waar u beide in de toekomst direct een goed gevoel over hebt.

U komt thuis van een lange dag werken en ga lekker op de bank zitten met een kopje thee. Dan realiseer je je hoe stoffig alles is en hoe lang geleden je eigenlijk de boel echt goed hebt schoongemaakt. Het is genoeg, ik zoek een schoonmaakhulp! Maar dan komt er weer niets van en je bedenkt alle mogelijke redenen waarom je toch niet huishoudelijke hulp hebt geregeld. Komt bekend voor, en twijfel je nog? Dan hebben we hier de meest voorkomende voor en nadelen op een rijtje gezet om je te helpen met de keuze.

 

Kosten

Past het wel in u budget? Welke leuke dingen zouden we kunnen doen van het geld dat we kwijt zijn aan een schoonmaakster? Al die vragen die ons aan het twijfelen brengen. Maar het hoeft eigenlijk niet zo duur. Overleg met de werkster een uurtarief waar u zich in kan schikken, heel belangrijk is dat u beide een tevredenheid gevoel hebt en de kosten die u maakt een toegevoegde waarde is.

Geef ook specifiek aan waar u zelf moeite mee heeft in uw huishouding en/of waar u tegen op ziet als u zelf aan het schoonmaken bent of nooit aan toekomt in het huishouden, waar u beseft dat dit best voornaam is om u huishouding op orde te houden, maar gewoonweg geen tijd voor hebt.

 

Het is niet schoon zoals ik het wil

Iedereen heeft zijn eigen manier om schoon te maken, met andere methodes en standaarden. Professionele schoonmakers brengen echter vaak hun eigen manier mee om schoon te maken. Iets dat ons mogelijk gaat irriteren, tenminste als het eindresultaat niet aanstaat. Belangrijk is dat je precies aangeeft wat je schoon wilt hebben en dan zal je wat beter resultaat kunnen verwachten.

 

Een vreemde bij je thuis.

Een schoonmaker heeft toegang tot de meeste privé ruimtes van je huis, waar je je gewaardeerde bezittingen hebt en dan wil je ook iemand die betrouwbaar is en respect heeft voor je privacy. Maar kan je wel de juiste persoon vinden? Kies voor Klantdirect dat bemiddelt tussen jou een betrouwbare schoonmaakster. Dat verhoogt je kansen want de meeste garanderen betrouwbaarheid.

 

Je moet je huis opruimen

Dat klinkt natuurlijk heel onlogisch, maar als de schoonmaakster komt, zal je je huis moeten opruimen zodat ze meer met schoonmaken bezig zijn dan met opruimen en verplaatsen. Dit kan je als een voor of nadeel zien. Wij vinden het wel fijn om een doel te hebben om toch even op te ruimen. Heel belangrijk om de uren die u overigens betaald aan de huishoudster (via regeling dienstverlening aan huis)  deze productief zijn voor u huishouden & geen uren verloren gaan aan eerst onnodig werkzaamheden verrichten waar de schoonmaakster onnodig veel tijd aan kwijt is.

 

Eindelijk thuis en het is schoon

Na een lange werkdag is het echt heerlijk om thuis te komt en alles is voor je gedaan. Het huis is schoon, de vuilnis is weg en de was is gestreken ( informeer naar onze was & strijk service )  Nu kun jij heerlijk relaxen en weet als er onverwachts bezoek komt, dat het huis gereed is, u een thuisgevoel geeft – waar u daadwerkelijk van u huis u thuis maakt.

 

Meer vrije tijd

Grotere schoonmaak klussen kunnen enkele uren van je vrije tijd per week in beslag nemen. En als je werkt of andere verplichtingen hebt, heb je misschien heel weinig tijd over om samen te zijn met de mensen die voor jou het belangrijkst zijn. Meer tijd dus voor familie en vrienden als je iemand anders de klusjes laat doen.

 

Professioneel schoonmaken

De schoonmaakhulp zal haar ervaring zeker gebruiken om alles doorgrondig schoon te krijgen en dat zorgt voor een hygiënisch en gezond huis. Geeft een aangenaam gevoel

 

Vanuit huis werken

Indien u veel vanuit huis werkt, u werkplek thuis een belangrijk onderdeel is om u volledig op u werk te richten is het in overleg met de schoonmaakster belangrijk om aan te geven waar u nooit aan toekomt,

U werkplek is evenals u huishouding een belangrijk onderdeel om deze hygiënisch & gezondheid hoog in het vaandel te houden. Ook kan u met de huishoudster afspreken om schoonmaak werkzaamheden te verrichten om u werkplek op orde te houden, moet dit tijdens het schoonmaken van u huishouden, in overleg met de huishoudster  kan dit ook op een ander afgesproken tijdstip.

Regeling dienstverlening aan huis maakt het tevens mogelijk ook hier een ander dagdeel voor te kiezen,

Natuurlijk kan dit ook gecombineerd worden tijdens de normale uren die u afspreekt met de huishoudster, dat u eigen werk door moet gaan en dat (afhankelijk) ruimte waar u werkplek zich bevind in u woning.

 

Een handje bij helpen

De huishoudelijke hulp doet voor jou ook de dingen die jij lastig vindt of vergeet, zoals de afzuigkap schoonmaken, de oven een beurt geven, alle ramen lappen en die nare hoeken stofzuigen. Veel schoonmaak klussen kunnen ook fysiek moeilijk zijn, daarom kunnen ze het beste aan de professionals worden overgelaten. Wel zo handig.

 

Direct contact