Onze schoorsteenvegers

 

Heb je haast en wil je dat je schoorsteen snel geveegd wordt? Vraag dan met spoed een schoorsteenveger aan via Klantdirect.nl . Ons platform beschikt over veel schoorsteenvegers die landelijk actief zijn, zelf schoorsteenvegers die uit uw regio of woonplaats komen, selecteren wij voor u.  Afspraken met klantdirect & bedrijf is dat er binnen 24 uur contact met u wordt opgenomen. Zo kun je dezelfde dag nog snel geholpen worden en hoef je geen belangrijke afspraken te verzetten. Zo vragen wij ook duidelijk u mobiele nummer door te geven , zodat de schoorsteenveger , ook al is hij onderweg naar een klant , maar inziet waar u woonachtig bent, deze in overleg met schoorsteenveger dezelfde dag nog geholpen kan worden. Zo kun je dezelfde dag nog snel geholpen worden en hoef je geen belangrijke afspraken te verzetten, voor u als klant een groot voordeel:

  • Geen voorrijkosten, gunstig tarief.
  • Direct een schoorsteenveger op locatie.
  • Dezelfde dag u schoorsteen geveegd & bewijs voor de brandverzekering in bezit hebben
  • U hoeft geen vrije dag in te plannen, en of dagdeel vrij te nemen

Onze schoorsteenvegers zijn professioneel en betrouwbaar en laten na het reinigen van u schoorsteen alles schoon achter. Klantdirect heeft voor u al de geschikte schoorsteenveger geselecteerd na aanleiding van de door u opgegeven informatie die wij van u hebben ontvangen, u wordt door 1 bedrijf benaderd , dus niet talloze telefoontjes die u krijgt van schoorsteenvegers die hun diensten aanbieden of @mails die u inbox doen exploderen, u bent er zeker van dat u zorgvuldig , correct en op een veilige manier u schoorsteen kan laten branden. Het bedrijf zal u dan ook na het reinigen van u schoorsteen een factuur & certificaat voor de brandverzekering overhandigen

Naast het vegen van je schoorsteen kunnen onze schoorsteenvegers je ook helpen met andere klussen. Zo kunnen zij een schoorsteen voor je voegen of een schoorsteenkap plaatsen. Maar ook een rookkanaal aanleggen, een schoorsteen impregneren, een vogelnest verwijderen en nog meer.

Een schoorsteenveger nodig?

Direct contact